Free Porn
xbporn
додому Суспільство У Дрогобицькій міській раді розпивають алкоголь під час робочого дня

У Дрогобицькій міській раді розпивають алкоголь під час робочого дня

203

У Дрогобичі не вщухають скандали навколо протиправної поведінки посадовців під впливом наркотичного чи алкогольного сп’яніння.Про це повідомляють місцеві активісти.  Про це пише Леополіс.

Зокрема, нещодавно з’явилась інформація щодо керівника дрогобицької ГО, колишнього кандидата у депутати Дрогобицької міськради Андрія Нанівського, котрий регулярно їздить за кермом з ознаками наркотичного сп’яніння, за що неодноразово притягувався Дрогобицьким міськрайонним судом до відповідальності.

І ось розгорівся новий скандал з розпиванням алкоголю під час робочого дня в приміщенні самого Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради за участю керівника департаменту Андрія Паутинки, заступника директора КП «Дрогобичтеплоенерго» Віталія Мойсеєнка та уже згаданого Андрія Нанівського.

 

Усі ці інциденти супроводжувалися нецензурною лексикою та аморальною поведінкою окремих держслужбовців.

За фіксування розпивання алкоголю в розпал робочого дня в приміщенні міського департаменту один із держслужбовців наніс тілесні ушкодження дрогобицькій активістці, чоловік якої у цей час рнонбуває на передовій.

За фактом завдання легких тілесних поліція відкрила кримінальне провадження.

Коли державні службовці дозволяються собі такий  розгул у військовий час, а ще й бʼють дружин тих, хто захищає нас з вами від окупантів, то напевне потрібно ставити питання про відповідність займаним посадам цих держслужбовців, кажуть активісти.